Zadnji komentari

 • Komentar na: O nama   13 Januar, 2019 - 02:36

  Hocete li nam staviti na stranicu i ostala Allahova imena, obzirom da ih ima 99

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (121): Da li ljudi vječno egizistiraju na ahiretu, da li je džehennemska kazna vječna   8 Decembar, 2018 - 22:35

  ES-SELAM ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU,

  Neka je najobimnija i potpuna hvala Allahu swt, Gospodaru svijetova, a najljepsi selam i salavat na Milost svim svijetovima, Muhameda (saws) i sve od njega (saws) pozvane ashabe.

  Ovom prilikom samo zelim da uputim dovu Allahu swt, da vama svima koji radite na opstojnosti ove web stranice vec godinama, da snagu, sredstva, vrijeme, znanje i mudrost da i nastavite.
  Zaista su mi informacije s nje, pomogle u najtezim trenucima mog (veoma mukotrpnog i istovremeno slasnog) vjernickog zivota.
  Hvala i slava Allahu swt, a salavat na Muhammeda (saws).
  Fatiha.
  Selam. Dina

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (8): O učenju sure Jasin mrtvima   7 Decembar, 2018 - 16:29

  U I em Allaha milostivog samilosnog.Selam aleykum,Dragi moji cjenjeni, Braco I sestre da nas Allah subhanahu wa Talla naputi. U bu Duce da je sve mimo suneta novotarija a to znaci unosenje Nesto mimo suneta je zabranjeno jer poslanik sas to nine radio. Jer poslanik sas nije ucijo kuran umrlima.Postoji Hadis u tefsiru da Sam ga ja sama procitala I Zelig da podjelim sa vama da bih nasa vjera bila prosvjetljena u Nasim srcima jer nam je ona naj vaznija.jSLAVLIEN I HVALIEN NeKA Je NAS UZVISENI GOSPODAR.

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (79): Šta će biti sa životinjama na ahiretu   18 Oktobar, 2018 - 19:44

  Allah najbolje zna... 

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (1): Islamski stav o muzici   13 Septembar, 2018 - 13:55

  Esselamu alejkum, Allah vas nagradio na lijepom pojasnjenju i lijepoj islamskoj stranici.