Zadnji komentari

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (128): Širk i oprost   23 Januar, 2016 - 11:36

  Ucinila sam tevbu i mnogo mi je lakse ali ja se bojim onoga sto me sihirbaz terao da radim kao da me bih se lecila ü krug bih stavljala svece i sol a unitra bih sela ja i uzimala dim crnog dima kroz nos i stavljala noge ü toplu vodu i tom vodom moje telo razmazala a bila sam trudna i izgubljena sihrom potpuno Secam se da sam putovala kroz vreme i vracala se nazad na to isto mesto i tako tri puta ucinila .Isla sam Na rukiju i otkacila zihirbaza sada sam svesnija i zdrava ali me brine sto nisam rekla hodji za svece vodu sol i ostalo Hocu vas pitati hocu li ja izgoreti zbog svega toga ?

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (104): Neshvatljiv strah   13 Januar, 2016 - 04:14

  Kad vijerujes u allaha sve je moguce, ono sto ti je potrebno je vjera u allaha, molitva i sva vrata cevti bit otvorena.

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (6): Loše misli u namazu   6 Januar, 2016 - 23:56

  Ne salavat se ne mora ucit 5 puta nego koliko ti zelis od srca a moze se ucit koji god ti zelis...

 • Komentar na: O nama   24 Decembar, 2015 - 08:56

  Selam,super su materijali i tekstovi, samo bi još bolje bilo da ustrajemo na ovome i da nastavimo objavljivati i dalje.Allah da bude zadovaljan sa vama i vašim trudom.

 • Komentar na: Pitanja i odgovori (113): O kazni za napuštanje islama   18 Decembar, 2015 - 20:48

  Poštovani gosp.  Beglerović-u htio bi da se nadovezem na ovaj vas odgovor.Netvrdim da je pogresan ,ali je po mom misljenju nepotpun..i nedorecen.Citiram: "Iz nekoga razloga, većina ranih i klasičnih muslimanskih pravnika ustvrdila je da se „otpadništvo“ (riddet) ubraja u prekršajeza koje slijedi strogo propisana kazna (hadd). Svoje stavove su zasnivali na razumijevanju sadržaja spomenutih hadisa kaospecifikacije načelnoga kazivanja Kur'ana o ovome pitanju."<<< Razlog je u tome sto ti "pravnici" nisu nista drugo nego sektasi...koje je prokleti šejtan zaveo da nasu Din vjeru krivo tumace.To tvrdim jer sam potpuno siguran da samo sektas moze ignorisati jasne Bozije dz.s. rijeci i postupati po rijecima obicnih ljudi.Da,mislim  na hadise...mi znamo da njih nije pisao sam Poslanik s.a.w.s. ,i neke od njih koji kontriraju Kur"anusigurno da Poslanik s.a.w.s. nije niti niti izgovorio.Jer on je zivio po Kur`anu ,a NE  suprotno Kur"anu!Pa kako bi onda mogao reci za nekog ko nece da vjeruje: " ubite ga " ,ako Allah dz.s. u Kur"anu kaze "nema prisile u vjeri" ???To su potpune izmisljotine,sejtanska posla da ubaci fitnu medzu muslimanski ummet i da nas s pravog puta odvede u mrak i neznanje.I naravno da: vjerovanje mora biti „plod slobode“, a ne posljedica pritiska.